Kabina, vrata i okno lifta daju najveći doprinos njegovom vizuelnom izgledu – Slike u ovoj galeriji su tu kako biste stvorili utisak o brojnim mogućnostima dizajna koje imamo u ponudi.

Liftovi

Osnovni princip ZN Elevato liftovskih sistema je efikasan i siguran transport ljudi i tereta. Mi smo idealan partner za male, srednje i velike narudžbe koje uključuju kompletnu instalaciju i proširenje ili renoviranje postojećih sistema. Ovde možete pogledati neke od naših projekata koji su već pušteni u rad

Kabine

Naši eksperti dizajniraju kabine na osnovu Vaših zahteva i zatim se te kabine proizvode u Sevilji. Sva oprema se može koristiti u bilo kojoj kombinaciji onako kako želite, bilo da se radi o dizajnu plafona, tehničkoj opremi ili posebnom enterijeru. Birajte između brojnih dekorativnih i dodatnih opcija dizajna. Ukoliko želite da steknete prvi utisak o našem kvalitetu kabina možete isprobati naše probne kabine.

Vrata

Veliku važnost pridajemo besprekornom funkcionisanju vrata liftova, tako da možemo garantovati pouzdan rad naših sistema. Ova vrata su izrađena po striktnim smernicama i takođe odgovaraju visokim standardima kvaliteta naše kompanije. Budući da se naši modeli vrata odlikuju svojim optimalnim svojstvima rada, takođe pružaju siguran ulazak u kabine i nude najmoderniju tehnologiju najvišeg standarda.

Okna

Sigurnost je znak profesionalnosti – Izgradnja novih okana za liftove i obnova već postojećih je jedan od najodgovornijih zadataka u izgradnji liftova. Zapošljavamo potpuno obučene i iskusne stručnjake koji se brinu o svakoj zgradi pojedinačno. Rado ćemo organizovati inspekciju gradilišta ili sastanak sa našim stručnjacima.