Kabina, vrata i okno lifta daju najveći doprinos njegovom vizuelnom izgledu – Slike u ovoj galeriji su tu kako biste stvorili utisak o brojnim mogućnostima dizajna koje imamo u ponudi.

Liftovi

Osnovni princip ZN Elevato liftovskih sistema je efikasan transport ljudi i tereta. Mismo idealan partner za male, srednje i velike naudžbe koje uključuju kmpletnu instalaciju i proširenje ili renoviranje postojećih sistema. Ovde možete pogledati neke od naših projekata koji su već pušteni u rad.

Kabine

Naši eksperti dizajniraju kabine na osnovu Vaših zahteva i zatim se te kabine proizvode u fabrici. Sva oprema se može koristiti u bilo kojoj kombinaciji onako kako želite, bilo da se radi o dizajnu plafona, tehničkoj opremi ili posebnom eneterijeru. Birajte između brojnih dekorativnih i dodatnih opcija dizajna. ukoliko želite d asteknete prvi utisak o našem kvalitetu kabina možete pogledati katalog kabina.

Vrata

Veliku važnost pridajemo besprekornom funkcionisanju vrata liftova, tako da možemo garantovati pouzdan rad naših sistema. Ova vrtata su izrađena po striknim smernicama i takođe odgovaraju visokim standardima kvaliteta naše kompanije. Budući da se naši modeli varat odlikuju svojim optimalnim svojstvima rada, takođe pružaju siguran ulazak u kabine i nude najmoderniju tehnilogiju najvišeg  standarda.

Okna

Sigurnost je znak profesionalnosti – Izgradnja novog okna za liftove i obnova već postojećih je jedan od najodgovornijih zadataka u izgradnji liftova. Zapošljavamo potpuno obučene i iskusne stručnjake koji se brinu o svakoj zgradi pojedinačno. Rado ćemo organizovati inspekciju gradilišta ili sastanak sa našim stručnjacima.