ZN Elevato je brend kompanije Kataduzo, osnovna delatnost brenda je prodaja i ugradnja liftova za nove i stare zgrade, liftova za automobile (auto liftova), liftova za kuće i specijalne namene.

Prodaja putničkih liftova

Naš širok asortiman modernizovanih liftova nudi razne opcije za putničke liftove. U ponudi su bezreduktorski liftovi, električni ili hidraulični, sa ili bez mašinske prostorije, na Vama je da odaberete odgovarajući lift kako bi sebi poboljšali kvalitet života, a mi smo tu da Vam pomognemo u tome. Naši putnički liftovi su fleskibilni i prilagodljivi za nove zgrade, kao i za zgrade kojima je potrebna modernizacija ili rekonstrukcija već postojećih liftovskih sistema. Naši putnički liftovi opremljeni su najsavremenijom tehnologijom koja Vam pruža komfor i bezbednost tokom vožnje i visoku energetsku efikasnost i uštedu. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji NOTRUF sistema, zagarantovano je najbrže moguće spašavanje prilikom prestanka rada lifta.

Prodaja teretnih i auto liftova

Pored putničkih liftova, u ponudi imamo i teretne liftove, kao i auto liftove za razne namene: šoping centre, bolnice, javne ustanove, sve sa ciljem da Vam olakšamo transport tereta sa maksimalnom lakoćom. Snaga, prostranost i visok kapacitet su samo neke od osnovnih karakteristika kojim se ovi liftovi odlikuju. Štaviše, u ovom slučaju, kao i kod svih MP lifta, fleksibilnost i prilagodljisvost su mnogo veće nego kod standardnih liftova. Ovi liftovi imaju specifične detalje, dodatke i završne obrade kako bi se poboljšali njihov učinak i efikasnost. Auto liftovi se odlikuju posebnom tehnologijom koja omogućava da Vaš auto bezbedno udje ili napusti lift.

Prodaja pokretnih stepenica (eskalatora)

Eskalatori ili pokretne stepenice se najčeće koriste u tržnim centrima. MP STEP pokretne stepenice idu korak napred u pogledu tehnologije, efikasnosti i prilagodljivosti. Širok spektar mogućnosti osigurava da se svaki izbor savršeno uklapa, bez obzira na specifičnost objekta u koji se ugrađuju. Prostor, nivoi putničkog prometa i uslovi korišćenja prestaju da budu ograničenja i postaju naši indikatori za određivanje najboljih izbora. Štaviše, modularni dizajn obezbeđuje optimizovanu ugradnju i omogućuje potpuno uživanje korisnika zbog sposobnosti da odgovori na specifikacije dizajna.